Salata cu portocale si carne de vita

de Corinuta in Salate, 22 Iul 2010 | 4331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g sfecla rosie
  • 2 portocale
  • 500 g file de vita
  • 2 linguri de ulei
  • sare,piper
  • 1 lingurita mustar
  • 200 ml vin rosu
  • 2 linguri otet balsamic
  • 150 g salata
  • 2 cepe rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu portocale si carne de vita:

Se fierbe sfecla cca. 20 de minute in apa, se curata si se taie rondele. Se curata portocalele si se separa felioarele.

Se prajeste carnea in ulei pe fiecare parte, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se scoate din tigaie si se unge cu mustar. Se stinge grasimea ramasa cu vin rosu si otet balsamic, se aseaza carnea acolo, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba cca. 20 minute. Se intoarce de cateva ori.

Se spala salata si se scurge, apoi se taie felii. Se curata ceapa si se taie inele. Se amesteca totul cu sfecla si portocalele.

Se taie carnea si se aseaza peste salata, deasupra se toarna sosul carnii. 

TIPS-URI

1

cca. 420 kcal/portie

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu portocale si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata Peste afumat MARIANA