Salată cu pește afumat

de elucubratiiculinare in Salate, 4 Sep 2012 | 9315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi aprox. 1 kg,
  • 2 cepe,
  • 50 g masline,
  • un peste afumat de aprox. 150 g,
  • maioneza dintr-un galbenus.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată cu pește afumat:

Cartofii se fierb intregi, se curata de coajă si se taie cubulete. Ceapa se taie fideluta, se freaca cu sare si se scurge de zeama lasata. Pestele se curata de pielita, se scot oasele si se toaca marunt. Se amesteca cartofii cu ceapa, se adauga ulei si putin otet.  Se adauga maslinele, pestele si maioneza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată cu pește afumat" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salată de paste colorate cu hering în ulei