Salata cu ou fiert si ciuperci

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2013 | 43317 vizualizari

 

Habar nu am daca exista pe undeva o astfel de salata dar eu am "inventat-o" aseara pentru ca ma apucase foamea si rulada de porc era inca la cuptor. A fost delicioasa! Sau poate mi-a fost mie prea foame? :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua fierte (tari);
  • 1/2 borcan de ciuperci feliate;
  • 2-3 fire ceapa verde;
  • 3 catei de usturoi;
  • 3 linguri smantana grasa;
  • putin patrunjel;
  • sare;
  • piper;
  • 1 lingura cu ulei de masline;
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu ou fiert si ciuperci:

Fierbem ouale timp de 8-10 minute. Le curatam de coaja si le tocam foarte marunt.

Tocam ceapa verde, patrunjelul si pisam usturoiul.

Amestecam smantana cu usturoiul pisat, adaugam sare si piper.

Punem peste smantana ouale tocate, feliile de ciuperci, ceapa verde, patrunjelul si uleiul de masline.

Amestecam foarte bine.

Prajim 2-3 felii de paine si asezam salata de ou. Servim alaturi de rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ou fiert si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu ton