Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano

de Oana in Salate, 9 Iul 2012 | 2779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella 100g)
  • 4 rosii
  • 50g Parmigiano Reggiano Granarolo
  • frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano:

Mozzarella Granarolo si rosiile se taie in felii.

Intr-un castron se piseaza usturoiul, se adauga Parmigiano Reggiano Granarolo si frunze de busuioc taiate marunt, sare si piper. Amestecati bine, adaugand cate putin ulei de masline. Pe un platou se aranjeaza alternativ felii de mozzarella si rosii.

Deasupra se toarna dressingul preparat anterior. Se lasa la frigider 10 minute si se serveste decorat cu frunze de busuioc.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Angelina_Elena 1

09.07.2012, 22:41

imi place mult cum arata!

Lau 1

10.07.2012, 08:59

fain arata

iry-gabriela 1

10.07.2012, 21:43

te-ai mutat cumva in italia ca prea folosesti ce se mananca pe acolo....dar imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata orientala