Cum zic niste clasici in viata sau morti, nu se stie starea lor.....a clasicilor, ca starea pestisorilor anchoa e clara......Dragostea e o salata.....si nu neaparat dulce, ca ni se poate apleca de prea mult dulce, musai sa echilibram si cu ceva sarat.....si cum mie imi place anchoa, incat as manca si cu tort.....am zis ca musai sa fac o salatica .. Concluzie Dragostea e o salata cu Anchoa belizensis cica asta e ala micul pestisorul argintiu, ca mai este si unul mare Anchoa spinifer....
Curatam cartofii si ii taiem cubulete mici, ii punem la fiert, in apa cu sare; cand sunt fierti, ii scoatem si turnam peste ei asa calzi, 1 lingura de ulei in care a stat pestisorul anchoa, amestecam usurel, apoi adaugam ceapa verde taiata marunt, maslinele taiate fasioare si anchoa maruntita, picuram si putin otet, in functie de cat de acru dorim, omogenizam. La final, adaugam oul fiert taiat felioare. Cam asa stam cu dragoastea asta sarata, parol ca-i buna rau. Jumate am mancat-o calduta, acum astept sa se raceasca....