Un aperitiv vegan foarte gustos.
Cartofii se fierb în apă cu sare și 1 lingură de oțet. Se scot pe o farfurie, se curăță de coajă, se taie felii, se stropesc cu 1/2 lingură oțet și se păstrează 3 linguri din apa în care au fiert.
Se amestecă 1 lingură de oțet cu muștarul, castraveții, zahărul, ceapa tocată cuburi, cartoful mare și apa în care au fiert cartofii. Se pasează cu ajutorul unui blander. Amestecând continuu cu un tel, se adaugă uleiul puțin câte puțin, apoi caperele, ceapa tăiată julienne și coriandrul. Se adaugă mixul peste cartofii mici, se sărează și se amestecă cu grijă până când cartofii sunt acoperiți complet de mix. .
Se consumă la temperatura camerei.
1
Coriandrul poate fi înlocuit cu pătrunjel
2
Cartofii mici nu trebuie neapărat curățați de coajă după fierbere
3
Castraveții murați pot fi înlocuiți cu alte murături