Salată Cezar

de nilguin in Salate, 8 Mai 2011 | 9005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumătate de piept de pui
  • salată iceberg de marime medie
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 gălbenuş de ou
  • 6 linguri de maioneza
  • pătrunjel
  • parmezan ras
  • 1 pumn de crutoane
  • sare şi piper după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată Cezar:

Pieptul de pui spălat şi condimentat cu sare şi un pic de piper se pune pe un gratar încins bine şi se lasă la făcut. Când este gate se taie julienne. Căţelul de usturoi este pisat şi frecat un pic cu ulei. Separat într-un castron unde vom prepara dressingul se pune galbenuşul de ou, maioneza, uleiul de măsline, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piperul şi se amestecă bine cu un tel. După ce toate ingredientele au fost încorporate se adaugă şi usturoiul si oţetul balsamic. Tăiaţi frunzele de salată, adăugaţi crutoane, pieptul de pui tăiat julienne şi turnaţi dressingul obţinut peste salată şi amestecaţi bine. Deasupra presăraţi din belşug parmezan ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată Cezar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu pui si oua de prepelita