Salata calda de naut cu spanac

de elucubratiiculinare in Salate, 4 Aug 2016 | 3519 vizualizari

 

INGREDIENTE

450 g spanac congelat

500 g năut fiert și scurs

5 căței usturoi

3 linguri ulei de măsline

sare

piper negru proaspăt măcinat

zeama de la 1/2 lămâie

1 linguriță chimen măcinat - opțional

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de naut cu spanac:

Se pune apă la fiert cu un praf de sare. Când aceasta începe să clocotească adăugăm spanacul și lăsăm maxim 1 minut. Scurgem și clătim cu apă foarte rece, de preferat cu gheață. Așa păstrăm culoarea spanacului. Lăsăm la scurs spanacul. La fel procedăm și cu spanacul proaspăt, numai că avem nevoie de cantitate dublă. Călim usturoiul tocat mărunt în uleiul de măsline. Adăugăm năutul și amestecăm ușor. Adăugăm spanacul și gătim 1-2 minute pentru a se întrepătrunde aromele. Condimentăm cu sare și piper.
Stropim cu zeamă de lămâie. Se servește caldă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de naut cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati cu iaurt si usturoi