Marinam pieptul de pui in zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper si il lasam cateva ore la rece. Cel mai bine ar fi daca l-ati lasa de seara pina dimineata.
Curatam usturoiul si il strivim cu presa.
Incingem gratarul si pregatim feliile de piept de pui pina se rumenesc frumos pe ambele parti.
Dupa ce este gata il lasam sa se raceasca apoi il taiem julien.
Feliile de paine se taie in triunghiuri mici si se prajesc in cuptor pina se rumenesc putin.
Spalam salata verde, o stergem de apa ramasa cu un servet absorbant, apoi rupem foile cu mana in fasii mici.
Intr-un castron mai mare punem ingredientele in urmatoarea ordine: salata, pieptul de pui, oul taiat si el cubulete si crutoanele.Amestecam apoi adaugam usturoiul, sare, piper, zeama de lamaie ramasa ,2 linguri ulei de masline , sosul Worcestershire si amestecam iar usurel.
Deasupra se presara parmezan si se orneaza cu rosii cherry.
Pofta mare !