Este o minunata salata care vara se consuma cu placere in locul oricarei mncari.Este foarte racoroasa ,dar si satioasa. Recomand aceasta salata in dieta low carb.Este o salata cu multe fibre si fara carbohidrati.
Pieptul de pui se taie cubulete si se trage la tigaie in putin ulei de cocos pana se rumeneste frumos.Ouale se fierb tari,se curata apoi se taie in jumatati.Baranza se taie si ea cubulete.Rucola,salata si spanacul se spala si se scurg bine.Legumele spalate si scurse de apa se taie rondele sau felii,dupa preferinta.Legumele se amesteca intr-un bol si se presara cu sare.Se lasa sa stea cateva minute pana lasa lichid,apoi se scurg bine.
Intr-o salatiera se aseaza legumele in straturi,alternand cu restul ingredientelor.
Iaurtul se amesteca cu o lingura de ulei de masline si turmeric.Se adauga usturoiul tocat marunt si se potriveste de sare si piper.Se toarna peste salata si se da la frigider pana in momentul servirii.