Salata aperitiv cu miez de lapte

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 2521 vizualizari

 

Salata de primavara am imbunatatit-o cu miez de lapte!

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 castravete cornisor
  • 2 legaturi de ceapa (6 fire)
  • o legatura de ridichii
  • salata verde
  • miez de lapte
  • sare
  • otet balsamic
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata aperitiv cu miez de lapte:

Se taie ceapa bucati potrivite, rosiile, castravetele si ridichiile rondele, salata am rupt-o cu mana. Am pus totul intr-un castron, am adaugat miezul de lapte, am sarat, am pus otetul, am amestecat usor, dar bine, si abia la sfarsit am pus uleiul si am mai amestecat un pic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata aperitiv cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coronita cu branzeturi la cuptor