3 arome se intalnesc in aceasta salata :)
Se spala legumele.
Rosiile se taie rondle si apoi jumatati.Se aseaza primele pe marginea platoului.
Ardeiul de taie rondle si se intercaleaza cu feliile de rosie.
Se curata morcovul de coaja si apoi cu unealta de curatat legume continuam sa desprinem suvite subtiri de morcov.Acestea se vor aseza cu un capat rulat dedesubt pe marginea platouasului de salata, imediat dupa rosii.
Castravetele se curata de coaja dar nu de tot pastrand niste dungi si apoi se da pe razatoarea mica.Se aseaza in mijlocul rulourilor de morcov sub forma de gramajoara.
Se adauga in mijlocul gramajoarei de castraveti si sfecla rosie din borcan si deasupra se presara un varf de cutit de coaja de lamaie rasa.
Dressingul pentru aceasta salata se serveste separat si se prepara astfel: amestecam uleiul de masline cu aroma de pepperoncino cu zeama de lamaie si cu lingurita de miere.Lasam un pic sa se amestece bine si apoi mai adaugam si feliuta de radacina de ghimbir si servim intr-un mic bol transparent alaturi de salata
.Se va amesteca cu salata in momentul servirii.