Salam de biscuiţi, reţetă cu rahat
Toata familia mea este innebunita dupa salamul de biscuiti, si e ok pentru orice ocazie.
Salam de biscuiţi, reţetă cu rahat
Rupem biscuitii in bucatele potrivite.
Rahatul il taiem cubulete si il punem peste biscuiti.
Laptele, untul, zaharul, cacaua si esenta de romsepun la foc mic pana se formeaza un sirop.
Luam siropul de pe foc si punem stafidele in el, pentru a se hidrata putin.
Peste biscuiti si rahat turnam amestecul obtinut, amestecand bine si lasand putin ca biscuitii sa absoarba lichidul.
Din aceste cantitati ies 2 salamuri potrivite ca si dimensiune.
Eu aleg sa le pun in tavi de chec pentru ca este mai rapid.
Dupa ce le dam forma dorita, ii bagam cel putin 2 ore la frigider, iar apoi poate fi servit.
1
se poate orna cu cocos
2
se pot adauga nuci, migdale sau alte esente si arome