Salam de biscuiti reteta

de MotanLaOale in Dulciuri, 19 Apr 2011 | 16850 vizualizari

 

 Salam de biscuiti reteta

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 300g biscuiti
  • 200ml apa
  • 100g zahar
  • 50g unt
  • 200g rahat
  • 50g stafide
  • 100g nuca
  • 50g ciocolata
  • 2 linguri nescafe
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta rom
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta

Se pune la fiert apa si zaharul pana se topeste zaharul.

Se  adauga untul, ciocolata si nesul si se amesteca pana se topesc.

Se iau de pe foc se adauga zaharul vanilat si romul si se lasa la racit.

Biscuitii se maruntesc, se pun intr-un castron si se amesteca cu rahatul taiat, cu nucile maruntite si cu stafidele.

Se toarna peste biscuiti amestecul lichid racit, se amesteca pana la omogenizare si se lasa 30 minute la frigider pentru ca lichidul sa fie absorbit de biscuiti.

Pe o folie alimentara intinsa pe masa se presara nuca de cocos, se pune compozitia, se preseaza si se da forma cilindrica si se ruleaza cat mai strans in folie.

Se pune in frigider pentru cateva ore sau de pe o zi pe alta.

Se scoate din folie si se taie felii.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta