Rulouri hot-dog

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2015 | 17471 vizualizari

 

Am cumparat un rulou de genul asta de la o patiserie si fetitei mele i-a placut tare mult, asa ca nu am scapat pana cand nu am pregatit si acasa. Si sa va mai zic ca cele cu cascaval Delaco au fost minunate.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 g faina;
  • 4 g drojdie uscata;
  • un praf de sare;
  • 3 linguri ulei;
  • 150 ml lapte caldut.
  • In plus:
  • ulei pentru uns masa de lucru;
  • 9 cremwusti de porc;
  • un galbenus + o lingura de lapte pentru uns;
  • 50 g cascaval De Familie Delaco;
  • seminte de susan;
  • mac.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri hot-dog:

Se amesteca faina cu drojdia si se lasa 10-15 minute deoparte. Dupa aceea, se adauga un praf de sare, uleiul si laptele caldut si se framanta totul, formand o bila nelipicioasa de aluat. Se acopera cu o folie si se lasa sa creasca la loc cald. 

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se unge masa de lucru cu ulei, se intinde coca si se taie fasii late de circa 2 cm. Se ia cate un cremwuste si se ruleaza in fasia  de aluat. Se aseaza toate "rulourile" intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se ung cu ajutorul unei pensule de silicon cu galbenusul amestecat cu lapte. Se presara cascaval ras pe 5 dintre ele, pe doua seminte de susan si pe ultimele doua seminte de mac. Se acopera cu folia si se mai lasa sa creasca 10 minute, apoi se introduce tava la cuptor pana cand se rumenesc frumos. 

Se pot servi atat calde, cat si reci, simple sau cu ketchup si mustar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri hot-dog" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu cascaval afumat si ciupercute