Rulouri din vinete

de Bunica in Mancaruri cu carne, 16 Aug 2015 | 7916 vizualizari

 

Un preparat de vară și nu numai;)

 

INGREDIENTE

  • o vânătă mare
  • un dovlecel
  • 7 felii bacon
  • 200 g.cascaval Delaco
  • condimente ”a la bunica”
  • o rosie
  • o lingură ulei pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din vinete:

Vânata și dovlecelul se spală și se taie pe lungime în felii subțiri

Într-o cratiță pune la fiert apa cu sare.

Când apa clocotește adaugă feliile de dovlecel pentru 2 minute.

Scoate dovlecelul si lasă-l la răcit.

Procedezi la fel și cu feliile de vinete.

Cat stau vinetele și dovlecelul la racit pregatesti baconul și cascavalul.

Cascavalul se taie felii cât ma subtiri.

Dă drumul cuptorului pentru a se incinge la 170 grade.

Ia o tava sau un vas termorezistent și unge-l cu ulei.

Pe un tocător pune o felie de vănată,bacon,o felie dovlecel, cașcaval. Rulează cât mai strâns cu putință si fixează cu o scobitoare.

Pune rulourile în vas, felii de roșii pe margine,presară condimentele agreate și dă la cuptor pentru 40-45 minute.

Poftă bună!

 

 

TIPS-URI

1

Feliile de dovlecel și vânătă se fierb cât să se înmoie.

2

Poti folosi cascaval feliat

3

Nu am sărat preparatul ,sare din bacon si cascaval a fost suficientă ,pentru mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui ca la Poiana