Rulouri din piept de pui invelite in bacon

de katty in Pui, 26 Noi 2017 | 4945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii piept de pui
  • 6 felii bacon
  • 150 gr spanac proaspat
  • 2 linguri parmezan ras marunt
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui invelite in bacon:

Dam bucatile de piept de pui cu sare si piper si le lasam la rece. Curatam spanacul, il spalam bine si il fierbem 2-3 minute in apa clocotita cu sare. Il scurgem bine si il amestecam cu parmezanul ras.

Intindem pe fiecare felie de piept de pui din amestecul de spanac cu parmezan. Rulam feliile de piept de pui. Invelim fiecare rulou in cate o felie de bacon, pe care o prindem cu o scobitoare si le asezam intr-o tava pe hartie de copt. Stropim rulourile cu uleiul si dam tava la cuptor pana rulourile se rumenesc.

Servim rulourile cu garnitura de legume, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu ochiuri