Nu cred ca are nevoie de foarte multa prezentare, doar ca este usor de pregatit si de mancat :)
In primul rand se spala dolvlecelul si se taie fasii cat mai subtiri, pe diagonala. Intr-o tigaie sau grill, se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza dovlecelul taiat fasii. Se lasa la prajit cate un minut pe fiecare parte, apoi se scot sa se raceasca. Intre timp se feliaza pieptul de pui, si se condimenteaza cu sare, piper proaspat rasnit si boia de ardei iute, eventual fulgi de ardei iute. Se aseaza pe fiecare felie de carne, o felie de dovlecel si o felie de bacon. Se ruleaza cu grija si se prinde cu o scobitoare, asa se procedeaza cu fiecare felie de carne in parte.
Ungem cu putin ulei de masline, un vas termorezistent, apoi asezam bucatile de carne rulate. Turnam vinul deasupra, acoperim cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins cca 20 min, apoi descoperim si lasam pana ce se rumenste deasupra.
1
Pentru o masa usoara si copioasa va recomand, cartofi natur cu mult patrunjel verde, sau o garnitura de orez. Cand se descopera de hartie de copt, se poate rade cascaval deasupra.