un rulou este arhisuficient pentru o persoana :D:D
Muschiul de porc se taie pe lung si se bate pe lat astfel incat sa arate aproape ca un patrat.
Carnea se condimenteaza si se da la frigider pentru o ora.
Intre timp curatam legumele si pregatim umplutura.
Pregatirea umpluturii:
Uleiul il punem la incins cu o lingura cu apa.
Adaugam ceapa, ardeiul, morcovul, usturoiul si ciupercile taiate cubulete.
Se lasa vreo 2-3 minute si se adauga orezul.
Se adauga apa clocotita si se lasa inca vreo 10 minute.
Dupa aceea se adauga condimentele si sosul de rosii.
Se mai lasa inca 5 minute si se opreste focul.
Cat umplutura este inca calda facem rulorurile.
Luam carnea, punem intr-un capat o lingura cu umplutura si rulam.
Rulorurile le asezam in tava unsa cu unt, punem apa, punem berea si dam la cuptor.
Tava o punem la foc mediu in partea de sus a cuptorului si ungem rulourile, din cand in cand, cu sos din tava.
Spre sfarsit adaugam si usturoiul taiat rondele.
Lasam pana cand se rumenesc rulourile si le servim alaturi de muraturi.
Pofta buna!