Rulouri de porc umplute în sos de bere

de ionix in Porc, 2 Mar 2010 | 12628 vizualizari

 

un rulou este arhisuficient pentru o persoana :D:D

 

INGREDIENTE

  • 1 si ½ kg muschi de porc
  • 200 ml bere
  • 200 ml apa
  • 3 catei de usturoi
  • O lingura cu unt
    Pentru umplutura:  
  • 1 ardei gras verde
  • doua pahare cu apa
  • Un pahar cu orez bob lung
  • Un morcov mare
  • O ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 6 ciupercute proaspete
  • 2 linguri cu sos de rosii
  • 2 linguri cu ulei
  • Chilli, oregano, sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc umplute în sos de bere:

 

Muschiul de porc se taie pe lung si se bate pe lat astfel incat sa arate aproape ca un patrat.

Carnea se condimenteaza si se da la frigider pentru o ora.

Intre timp curatam legumele si pregatim umplutura.

 

Pregatirea umpluturii:

Uleiul il punem la incins cu o lingura cu apa.

Adaugam ceapa, ardeiul, morcovul, usturoiul si ciupercile taiate cubulete.

Se lasa vreo 2-3 minute si se adauga orezul.

Se adauga apa clocotita si se lasa inca vreo 10 minute.

Dupa aceea se adauga condimentele si sosul de rosii.

Se mai lasa inca 5 minute si se opreste focul.

 

Cat umplutura este inca calda facem rulorurile.

Luam carnea, punem intr-un capat o lingura cu umplutura si rulam.

Rulorurile le asezam in tava unsa cu unt, punem apa, punem berea si dam la cuptor.

Tava o punem la foc mediu in partea de sus a cuptorului si ungem rulourile, din cand in cand, cu sos din tava.

Spre sfarsit adaugam si usturoiul taiat rondele.

Lasam pana cand se rumenesc rulourile si le servim alaturi de muraturi.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc umplute în sos de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionix 1

02.03.2010, 21:21

de nevasta? stiind ce fire am? esti sgura??? bine, pentru asta trebuie sa mergem la Las Vegas... daca tu platesti, eu sunt de acord

Rocsi 1

03.03.2010, 14:47

las k facem in curte la bunik..ne intelegem noi k avem aceeasi fire

ionix 1

03.03.2010, 18:04

asa-i, o sa ne omoram in doua zile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan pe pat de ciuperci