Rulouri de pizza

de Dorka in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2016 | 4020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 1 bulion
  • 5 linguri de ketchup
  • 2 linguri de busuioc
  • 200g de cascaval
  • 250g de sunca presata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pizza:

Am lasat foietajul sa se dezghete.

Intr-un castronel am amestecat bulion, putin ketchup, si sunca iar cu aceasta am uns foietajul.

Am ras cascavalul.

Cu ajutorul foliei de la aluat am rulat foietajul si am taiat rulouri cam de grosimea unui deget.

Le-am pus intr-o tava in care era hartie de copt.

Le-am dat la cuptor cam 15 minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pateuri cu branza