Pentru rulourile de curcan am portionat carnea in 2 bucati aproximativ egale, apoi am batut-o cu ciocanul special cat de subtire a fost posibil. Ciupercile le-am spalat bine, le-am tocat marunt si le-am calit impreuna cu ceapa taiata solzisori. Cand au fost facute ciupercile, le-am pus in blender impreuna cu o lingurita de unt. Pe fiecare bucata de carne am presarat sare, piper, am distribuit in mod uniform ciupercile si am adaugat patrunjelul taiat marunt. Am rulat carnea si am pus-o intr-un vas ceramic potrivit ca marime.Inainte de a pune rulourile in cuptor, am pus cateva feliute de slanina si unt si am pus putina apa in fiecare vas. Am introdus in cuptorul incalzit la 200 grade Celsius si am lasat sa se rumeneasca slanina, apoi am acoperit cu un capac si am lasat pana a fost carnea facuta. Cu 5 minute inainte de a scoate din cuptor, am pensulat rulourile cu ou batut.
Spanacul l-am spalat foarte bine si l-am pus in apa fiarta pentru 5 minute. Din apa fiarta, spanacul l-am scos intr-un vas cu apa si gheata pentru o culoare mai vie. Intr-o tigaie am pus untul sa se topeasca, am adaugat spanacul si usturoiul si am lasat aproximativ un minut sa se caleasca. Spanacul l-am servit cu bucatele de parmezan.