Rulouri cu vanilie si frisca

de claudiaO in Dulciuri, 28 Mai 2016 | 3397 vizualizari

 

Daca tot am pasit spre reteta 101 hai sa va delectez cu un desert.
Un desert diafan...franțuzesc... pe gustul soțului meu.

 

INGREDIENTE

  • Un pachet foietaj Bella
  • 2 plicuri crema Ole de vanilie
  • 350 ml lapte dulce rece
  • Frișcă batuta
  • Zahar pudra vanilat
Portii: 26
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu vanilie si frisca:

Aluatul foietaj îl lasam la dezghețat de seara in frigider. A doua zi ne apucam cu spor de treabă :)

Tăiem aluatul în fâșii late de 1,5 cm si il așezăm răsucit pe tuburile speciale. Dam la foc iute până se rumenesc. Procedam la fel cu toate până terminăm aluatul. Crema o preparăm instant cu lapte rece. Umplem pe jumatate,cu un pos , rulourile, apoi le pudram bine cu zahar. Pentru un gust deosebit e bine să le lăsați la rece câteva ore sau peste noapte....dacă rezistați :). 

Hai poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu vanilie si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de zahar ars si mere