Va asigur ca este un aperitiv rapid, gustos si aspectuos. Se mananca la fel de repede cum se prepara. Eu l-am pregatit pentru micul dejun. Rares, baietelul meu de 3 anisori a fost foarte incantat ;)
Pregatesti 2 omlete, fiecare din 2 oua, astfel: bati 2 oua cu 3 linguri de lapte, pui sare si piper dupa gust. Pui 2 linguri de ulei in tigaie, torni amestecul de oua, dai focul la minim si acoperi tigaia cu capac timp de 2-3 minute. La fel procedezi si cu celelalte 2 oua si obtii 2 omlete pe care le asezi pe o farfurie, sa se raceasca.
Asezi o lipie pe o farfurie intinsa, pui de-asupra prima omleta, asezi fasii dintr-un ardei copt (bine scurs de zeama) pe jumatate din omleta. Rulezi strans si tai cu grija rulori late de aproximativ 5 cm pe care le asezi pe platou. La fel procedezi si cu ce-a de-a doua lipie si cea de-a doua omleta.