Rulouri cu crema

de Julie in Dulciuri, 12 Iun 2010 | 9500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 100 ml lapte
  • esenta de vanilie
  • o lingurita cu bicarbonat de amoniu stins in zeama de lamaie
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema:

Se bat bine ouale cu zaharul apoi se adauga uleiul, laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie  si faina cat cuprinde, pentru a iesi un aluat potrivit de moale.  Se framanta bine.  

Intindem apoi  o foaie din care  taiem  fasii inguste si lungi
pe care se rulam  in jurul formelor.
Le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor pentru 20min.
Cat sunt calde le scoatem de pe forme.

Se pot umple cu orice fel de crema folosind un posh , sau o punga
taiata la un colt.
Eu le-am umplut cu budinca de vanilie. 
Deasupra decoram cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Julie 1

20.06.2010, 10:43

Adinacarla , am spus mai sus pe ce forme le coc, atunci cand am raspuns lui Miha.

love_cherry 1

28.06.2012, 01:00

arataa binee

iry-gabriela 1

20.12.2012, 18:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos (ciambellone soffice)