Punem laptele impreuna cu zaharul pe foc pana se topeste zaharul.
Intr-un vas mic amestecam bine drojdia cu 3 linguri din laptele in care am topit zaharul si 2 linguri de faina.Laptele trebuie sa fie caldut nu fierbinte.
Lasam 15 minute sa creasca.Intre timp topim untul si cernem faina si cacaoa intr-un castron.Facem o adancitura in mijlocul fainii si adaugam drojdia crescuta,apoi laptele caldut amestecand incet.
Adaugam si cele 2 galbenusuri,untul topit si esenta de portocale amestecand cu mana.Batem spuma albusurile si le adaugam peste compozitie.Framantam putin, compozitia este mai moale.Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.
Intindem aluatul in foaie subtire (1 cm) pe o planseta unsa cu unt, ungem cu crema de ciocolata,presaram alunele maruntite si apoi rulam. Eu am impartit aluatul in 2 si am facut 2 rulouri.Taiem ruloul in bucati de 4-5 cm .Asezam bucatile cu taietura in sus intr-o tava in care am pus hartie de copt.Mai lasam sa creasca 15 minute, apoi introducem tava in cuptorul incins.
Lasam la cuptor 20-25 de minute.Facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-au copt.