Rulouri cu branza si sunca

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2012 | 8251 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, usor de facut , dar foarte gustos....
Am folosit foietaj cumparat, din acela congelat. Se poate face si "in casa" dar chiar nu merita munca. Cel cumparat este foarte bun. Si cum aveam mai multe de pregatit pentru Revelion...am fost bucuroasa ca il aveam in casa.

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g crema de branza
  • 10 felii sunca Praga
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza si sunca:

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat , la temperatura camerei, de seara pina dimineata.

Intindem aluatul- il despachetam- si cu ajutorul unui cutit intindem uniform crema de branza peste aluat.

Asezam feliile de sunca pe doua randuri, apoi rulam foietajul, dar nu prea strans.

Taiem sulul de aluat din 2 in 2 cm si asezam rulourile intr-o tava captusita cu hartie de copt.

Ungem deasupra rulourile cu ou batut si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C, pentru aproximativ 30 de minute , cand rulourile vor fi frumos rumenite deasupra.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Serviti rulourile neaparat calde, alaturi de un pahar cu vin sau bere rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

anomisana 1

22.01.2012, 12:06

Sidy, eu le-aş ăncerca cu un pahar de iaurt sau lapte bătut. Oricum, le-am pus la favo.

adry88 1

24.01.2013, 09:24

tare bune

Bya Ralu 1

24.01.2013, 10:00

bune

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de bresaola si mozzarela