Rulada Passion

de nadina73 in Dulciuri, 12 Mai 2010 | 11237 vizualizari

 

sincer sunt putin suparata pe mine ca nu mi-a iesit reteta cum trebuia,cred ca din cauza ciocolatei,trebuia simpla si eu am pus cu alune,asa ca a iesit mai inchisa la culoare

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • Crema:
  • 200 ciocolata alba
  • 200 ml firisca
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plig gelatina transparenta
  • 125 ml suc de caise
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Passion:

Albusurile se bat spuma apoi se pune zaharul si se mai bate putin dupa care se pune faina.Se imparte compozitia in 2 iar intr-una se pune cacao,apoi se pun in pungi separate si se taie coltul.Se unge o tava cu putin unt apoi se pune pe diagonala un rand maro si unu alb si se pune la copt la 160 grade 20-25 minute

Crema:se topeste ciocolata (eu am pus ciocolata alba  cu alune, si cred ca totusi e mai buna cea simpla ciocolata alba simpla)cu frisca intr-o craticioara pe foc apoi se lasa la racit 2 ore dupa care se pune gelatina transparenat si vanilia.

Blatul obtinut se scoate din tava si se ruleaza cu un prosop  umed.

Cand totul e pregatit se insiropeaza bine blatul cu sirop apoi se pune crema si se ruleaza din nou

Sincer e prima data cand fac acesta reteta si imi era foarte neclar ce trebuie facut cu sucul de caise ,asa ca eu am insiropat blatul cu el

Se pastreaza la rece

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Passion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandine