Rulada Paradis

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2010 | 8551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 60 gr unt
  • 60 gr faina
  • 300 gr lapte
  • 4 oua
  • 200 gr branza moale
  • 50 gr parmezan
  • o mana masline
  • 150 gr mortadella(orice mezel e bun)
  • 50 gr cascaval taiat cubulete mici
  • marar,patrunjel sau ce verdeata vreti voi
  • ardei rosu cubulete mici
  • 50 gr smantana groasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Paradis:

Facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,astfel:
topim untul la foc mic, adaugam toata faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase apoi adaugam laptele rece treptat si amestecam.
O lasam pe foc sa se lege bine,o dam la o parte si asteptam sa se raceasca.
Pana se raceste sosul facem crema de branza.
Mixam branza cu smantana,cubuletele de cascaval,verdeata,mortadella,ardeii,maslinele, pana se transforma in crema, o bagam la figider.
Separam albusurile de galbenusuri. Adaugam galbenusurile pe rand in sosul bechamel rece si mixam dupa ce am incorporat toate galbenusurile adaugam treptat albusul batut bat si amestecam de jos in sus pana se inglobeaza tot albusul,punem aluatul in tava de cuptor tapetata cu unt si hartie copt,pudram cu parmezanul ras aluatul si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru maxim 30 minute.
Dupa 30 minute o scoatem, o ungem(cat e calda cu crema )si o rulam,o punem in folie aluminiu si o dam la rece 2-3 ore...
Pofta mare !

TIPS-URI

1

PS. Reteta o am, dupa cum ii zice si in titlu, de la Paradis , careia ii multumesc frumos !!!Daca tineti rulada la frigider de azi pina maine, arata mult mai bine ! Se taie si mai usor...

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Paradis" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mena29 1

26.12.2010, 16:40

Suuuper

LUK 1

26.12.2010, 23:39

buuuuna

Cris2711 1

27.12.2010, 15:19

super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paine