Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval

de Alinutza80 in Curcan, 19 Iun 2012 | 17303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan(in jur de 1 kg si jum)
  • 3 carnati afumati
  • 300 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 250 gr cascaval
  • 100 gr unt sau margarina
  • 1 pahar de vin alb dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel uscat
  • ulei de masline(pentru prajit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval:

Pieptul de curcan dezosat se taie transversal ca sa fie mai subtire, apoi se pune o folie de plastic deasupra si se bate putin.

Se unge cu putin unt si se da cu sare, piper si cimbru, apoi se ruleza si se baga la frigider pana este gata umplutura.

Se taie carnatii si ciupercile feliute, ceapa julien si cascavalul se da prin razatoare.

Se prajesc carnatii in 2 linguri de ulei, apoi se pun ceapa si ciupercile. Dupa ce se calesc se pun intr-un castron, se adauga ouale, cascavalul, sare, piper, patrunjel uscat si se amesteca bine.

Am facut mai multe rulade, dupa cum s-a taiat pieptul.

Se intinde pietul de curcan pe un capac, apoi se pune amestecul pe carne si se ruleaza. Nu am avut sfoara alimentara, asa ca am folosit scobitori ca sa nu iasa umplutura.

Dupa ce am faut toate ruladele, le-am asezat in tava, le-am dat cu sare, piper si cimbru si am pus peste ele un pahar de vin alb.

Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o la cuptor pentru aproximativ 1 ora si 15 min. Dupa 1 ora am scos folia si am mai lasat-o 15 min in cuptor pentru a se rumenii ruladele.

Am servit calda cu cartofi la cuptor si salata verde.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Alinutza80 1

20.06.2012, 18:58

Multumesc tuturor pentru comentarii si aprecieri

Mihaela11_jo 1

08.09.2012, 15:24

Foarte aromata

Bya Ralu 1

10.09.2012, 23:34

foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan cu hribi