Pieptul de curcan dezosat se taie transversal ca sa fie mai subtire, apoi se pune o folie de plastic deasupra si se bate putin.
Se unge cu putin unt si se da cu sare, piper si cimbru, apoi se ruleza si se baga la frigider pana este gata umplutura.
Se taie carnatii si ciupercile feliute, ceapa julien si cascavalul se da prin razatoare.
Se prajesc carnatii in 2 linguri de ulei, apoi se pun ceapa si ciupercile. Dupa ce se calesc se pun intr-un castron, se adauga ouale, cascavalul, sare, piper, patrunjel uscat si se amesteca bine.
Am facut mai multe rulade, dupa cum s-a taiat pieptul.
Se intinde pietul de curcan pe un capac, apoi se pune amestecul pe carne si se ruleaza. Nu am avut sfoara alimentara, asa ca am folosit scobitori ca sa nu iasa umplutura.
Dupa ce am faut toate ruladele, le-am asezat in tava, le-am dat cu sare, piper si cimbru si am pus peste ele un pahar de vin alb.
Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o la cuptor pentru aproximativ 1 ora si 15 min. Dupa 1 ora am scos folia si am mai lasat-o 15 min in cuptor pentru a se rumenii ruladele.
Am servit calda cu cartofi la cuptor si salata verde.
Pofta buna!!!