Rulada din maruntaie de porc cu ou

de asubana in Mancaruri cu carne, 20 Mar 2011 | 8934 vizualizari

 

Mie mi-a ramas compozitie de la cighir si am facut 2 rulade in tavile de la chec.

 

INGREDIENTE

  •     măruntaie de porc - se fierb si se dau prin masina dupa care se adauga condimentele.
  •     ficat
  •     rinichi
  •     plaman
  •     limba
  •     inima
  •     sare
  •     piper
  •     usturoi dupa gust tocat marunt
  •     4 oua fierte tari
  •     o bucată de franzelă - cam 200gr
  •     pătrunjel proaspăt tocat
  •     ulei, sare,
  •     codimente : enibahar, tarhon, mărar uscat, delikat



Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din maruntaie de porc cu ou:

Se face compozitia ca la cighir. Se intinde o folie si se ruleaza carnea, se tapeteaza cu marar verd, si se ruleaza pe 3 oua fierte.

Se de la cuptor intr-o tava tapetata sau in hartie de cuptor.Se face proba chibritului pentru a incerca sa vedeti ca e gata.Lasati sa se raceasca apoi portionati.

Nu faceti ca mine sa fiti curioase sa umblati la ea cand e fierbinte ca se rupe .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din maruntaie de porc cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu cartofi noi la cuptor