Este o rulada super buna , poate fi servita si la felul doi si ca aperitiv ..
Se pune carnea intr-un castron ,adaugam piperul ,boiaua,sarea pinea muiata si bine scursa ,vegeta ,2 oua,frunzele de patrunjel tocate ,ceapa tocata marunt si cartofii rasi prin razatoarea marunta.Totul se amesteca bine obtinind o compozitie ca si ce de chiftele .Lasam la o parte pentru 30 min .Intre timp punem la fiert cele 8 oua ,dupa fierbere le punem in apa rece si lasam cinci minute ,apoi le decojim .Impartim compozitia in doua parti apoi pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei punem jumatate din compozitie si uniiformizam formind un dreptunghi de lungimea unei tavi de chec ,ungem cu putin ulei si asezam ouale fierte pe mijlocul compozitiei ,ne ajutam usor de folia de aluminiu si rulam frumos in asa fel incit partea de imbinare sa fie jos la fundul tavi de chec in care punem putin ulei si in pahar de 150 ml apa ,la fel se procedeaza si cu cealalalta parte de copozitie .Introducem tavile de chec cu rulada de carne in cuptorul in prealabil incins la 200 grade .. lasam45-50 min apoi desfacem folia de aluminiu de deasupra si mai lasam 10 min, sa se rumeneasca . Apoi o scoatem si lasam putin la racit sa se poata taia frumos .. Rulada este gata pentru a fi servita .. pofta sa aveti ..ca sigur aveti de ce fiindca este foarte buna..
1
Este o rulada pe care o putem folosi su ca aperitivsi felul doi si cina ..