Rulada din carne de pui

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2010 | 9850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr carne tocata de pui
  • 4 oua
  • 70 gr cascaval
  • legume
  • sunca
  • condimente
  • usturoi
  • verdeata
  • seminte de susan

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de pui:

Cantitatile sunt doar orientative.

Doua oua se fierb.La fel si legumele,eu am folosit legume congelate.

Carnea se  condimenteaza foarte bine,se adauga putin cascaval razuit si doua oua batute (din care se pastreaza putin pentru uns rulada) si multa verdeata.

Se unge o folie de aluminiu cu putin ulei si se intinde carnea pe ea.Folia ne va ajuta sa rulam carnea.

peste carne se pun ouale fierte taiate felii,legumele,felii de sunca si cascaval razuit.

Se ruleaza cu ajutorul foliei ,apoi se transfera intr-o tava cu hartie de copt.Se unge deasupra cu ou si se presara cu susan.

Se da la cuptor pentru aprox.50 de minute,se verifica cu furculita cand este coapta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

08.02.2011, 17:55

Minunat arata!!!

diaconta 1

08.02.2011, 19:25

Susu Ruxy multumesc mult

babi5 1

14.12.2014, 16:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen