Rulada din carne

de Alina26 in Porc, 19 Dec 2014 | 3435 vizualizari

 

De data asta , nu am lasat legumele intregi....ci le-am tocat si le-am amestecat cu, carnea.....si am adaugat si puțin bicarbonat sa fie mai moale.Va garantez ca a iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne amestec
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina verde
  • 2 căței de usturoi
  • 2 lg ulei de măsline
  • 1 lingurita bicarbonat
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • 2 oua
  • 1 pahar de vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne:

Spalam legumele si le dam pe robot pe care le punem la calit cu ulei și jumătate de pahar de apa. 

Apoi după ce s-a racit, punem toate ingredientele într-un bol (in afara de vin), potrivim de sare și piper  si amestecam bine. 

Incingem cuptorul la 180 °. 

Tapetam cu hârtie de copt doua tavi , compozitia o impartim in doua si formam rulada.Le punem in tava cu vinul alb dat in două. Acoperim fiecare tavă cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 1 ora-1 ora jumate.

Serviti calda.Noua ne place mult cu salata de fenicul. 

Pofta mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne in bacon