Rulada "Diaconta"

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2010 | 24644 vizualizari

 

E o reteta care mie-mi place tare mult.Denumirea i-au dat-o prietenii de pe un alt site.

 

INGREDIENTE

  • 2 fire ceapa verde
  • 3 oua
  • 300 gr parizer sau sunca
  • 1 borcan ciuperci
  • 300 gr cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • sare,piper,marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada "Diaconta":

Se taie ceapa marunt si se pune la prajit cu ciupercile. Dupa ce s-au prajit putin se pune si sunca sau parizerul taiat cubulete, se pune sare,piper,vegeta,boia si dupa ce se ia de pe foc mararul taiat marunt.

Se lasa sa se raceasca putin, intre timp se bat ouale spuma cu putina sare, se pun 3 linguri de smintina si se bate in continuare,dupa care se adauga faina si apoi ciupercile cu sunca si cascavalul ras.

Se amesteca toate dupa care se pun in tava de chec unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pina cind se rumeneste putin pe deasupra .
Se scoate din tava dupa ce s-a racit.

Dupa preferinta se mai poate pune si ardei rosu sau morcov fiert, sau citeva boabe de mazare pentru aspect.

TIPS-URI

1

nu trebuie lasat prea mult la cuptor,chiar daca e moale fiindca se topeste casul,el se va intari cand se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "Diaconta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Patricia Iordache 1

01.07.2014, 01:29

La favorite cu ea!

diaconta 1

01.07.2014, 12:12

Patricia,sa stii ca e foarte buna si eu o fac foarte des.Sigur o sa-ti placa.
Ma amuzam vazand primele retete postate )) ma mir ca nu a ras nimeni de mine

Bya Ralu 1

07.02.2015, 00:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Butoiase aperitiv