Rulada de ton cu crema de masline

de nadina73 in Ton, 28 Mar 2010 | 7259 vizualizari

 

super gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de 1 kg
  • 2 lamai
  • piper
  • marar tocat
  • 4 linguri de margarina flora
  • 1 cutie masline negre fara samburi
  • 1 cutie masline verzi fara samburi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de ton cu crema de masline:

Se scurge pestele de ulei apoi se stoarce sucul de la 2 lamai peste peste si se amesteca bine

Maslinele,mararul,margarina se amesteca bine si se fac pasta

Se pune intr-o forma de chec un strat de ton si se preseaza bine apoi pasta de masline si se preseaza bine apoi iar peste si se preseaza bine

Se decoreaza cu felii de lamaie si marar

Se da la rece 2-3 ore

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ton cu crema de masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

nadina73 1

29.03.2010, 22:57

multumesc teo si tu esti super tare

Bunica 1

18.05.2010, 21:05

Foarte buna salata! Am trecut-o la favorite. Se executa foarte usor si este gustoasa rau.

nadina73 1

18.05.2010, 21:31

asae bunica foarte repede de executat in trei timpi si 3 miscari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton