Se lasa aluatul sa se dezghete.
Se fierbe carnea tocata o ora, iar cele 6 oua, 10 minute (din momentul in care fierbe apa cu sare).
Se caleste ceapa, se adauga boiaua si pasta de ardei si se mai lasa cateva minute.Se adauga ceapa calita la carnea tocata si se mai fierbe 45 minute. Apoi se pun cimbru, dafin, sare , piper, bulion, dupa gust si se mai fierbe 15 minute.Se scurge de lichid( sa ramana doar carnea).
Se aseaza aluatul intr-o tava mare(pe diagonala), se unge cu mustar,se pune jumatate din compozita de carne pe jumatate din aluat si se aseaza ouale fierte, unul langa altul .La final se pune restul de carne tocata, peste oua. Marginea aluatul se unge cu ou batut si se intinde aluatul ramas, in asa fel incat sa obtii un dreptunghi.Se apasa cu degetul marginea ruladei . Se unge acest dreptunghi, cu ou batut si se tine la cuptor.
Eu l-am tinut 20 minute la foc mare ( nu mai mult pentru ca se arde imediat), dar cuptorul meu este vechi, asa ca puteti sa-l tineti 10 minute la foc mare si restul de 10 minute la foc mic.