Rulada de pizza

de lilik in Pizza, 21 Oct 2010 | 10091 vizualizari

 

cam ciudat nume dar nu stiam cum sa-i spun.....

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 400 gr faina
  • 1 plic drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pahar si jumatate de lapte caldut
  • putina sare,1 lingura ulei de masline
  • pt umplut:
  • sunca
  • mozzarella
  • sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pizza:

facem un aluat din ingredientele de mai sus,il framantam bine si il lasam la crescut cca 60 de min.

intre timp facem sosul.punem la calit 1 ceapa micuta tocata marunt,cand incepe sa se rumeneasca adaugam cca 350 ml suc de rosii si lasam sa fiarba la foc mic pana scade si se face un sos destul de gros,punem o foaie de busuioc,mai lasam 2 min si dam deoparte.

intindem o foaie  destul de subtire si o ungem cu sos(foarte putin doar kt sa o coloreze),apoi punem felii de mozzarella si deasupra felii de sunca.rulam foaia si o inchidem la capete apoi o punem in tava si dam la cuptorul preancalzit la200° timp de 20min cca.cand e gata o taiem felii si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si cascaval