Rulada de piept de curcan

de oana_d in Curcan, 11 Feb 2011 | 14110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un fileu de piept de curcan,
  • 100 g de muschi de porc,
  • o felie de paine muiata in lapte dulce,
  • o ceapa,
  • un ou,
  • sare, piper, verdeata,
  • o mana de ciuperci din conserva,
  • un pahar de vin alb sau apa.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de piept de curcan:

Se curata pieptul de curcan de pielite si se bate ca pentru snitel. Muschiul de porc se da prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte si cu ciupercile. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt apoi se caleste in ulei. Dupa ce s-a calit se amesteca cu tocatura, apoi se mai adauga un ou intreg, sare, piper, marar si patrunjel tocat. Se face un amestec omogen care se pune peste bucata de piept de curcan. Se ruleaza strans si se prinde cu scobitori sau se coase cu sfoara. Se da la cuptor intr-o tava cu putin ulei si apa sau vin alb, acoperita cu folie, la foc potrivit. Dupa 30 de minute se scoate folia si se lasa rulada inca 15-20 de minute sa se rumeneasca frumos pe deasupra.

Este un aperitiv deosebit de aspectuos si poate fi servit si cu garnitura ca fel principal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de curcan cu patrunjel