Rulada de piept de curcan

de oana_d in Curcan, 11 Feb 2011 | 15221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un fileu de piept de curcan,
  • 100 g de muschi de porc,
  • o felie de paine muiata in lapte dulce,
  • o ceapa,
  • un ou,
  • sare, piper, verdeata,
  • o mana de ciuperci din conserva,
  • un pahar de vin alb sau apa.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de piept de curcan:

Se curata pieptul de curcan de pielite si se bate ca pentru snitel. Muschiul de porc se da prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte si cu ciupercile. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt apoi se caleste in ulei. Dupa ce s-a calit se amesteca cu tocatura, apoi se mai adauga un ou intreg, sare, piper, marar si patrunjel tocat. Se face un amestec omogen care se pune peste bucata de piept de curcan. Se ruleaza strans si se prinde cu scobitori sau se coase cu sfoara. Se da la cuptor intr-o tava cu putin ulei si apa sau vin alb, acoperita cu folie, la foc potrivit. Dupa 30 de minute se scoate folia si se lasa rulada inca 15-20 de minute sa se rumeneasca frumos pe deasupra.

Este un aperitiv deosebit de aspectuos si poate fi servit si cu garnitura ca fel principal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]