Rulada de pastrama cu cabanos

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 13 Apr 2015 | 3317 vizualizari

 

Aveam niste pastrama luata de la Targul de bunatati si am zis sa o fac in altfel,asa ca m-am jucat nitel...

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g pastrama
  • 2 carnati cabanos
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pastrama cu cabanos:

Am intins pastrama ,am asezat cabanosul,am rulat strans si am legat bine,apoi am rulat si-n hartie de copt,am format o potcoava din ruloul respectiv,am asezat potcoava intr-un vas si am turnat o cana de apa peste.Am bagat vasul la cuptor cca 2 ore la foc moderat.Am servit cu mamaliga calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pastrama cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

miki_a 1

15.04.2015, 08:49

...si cu mamaliga calda merge de minune...

mihaelar63 1

16.04.2015, 01:43

Biata pastrama ce ai mai legat-o .

reisnaor_2006 1

21.04.2015, 15:04

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bulz ardelenesc cu kaizer si mozzarella