Rulada de legume

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2012 | 4053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru doua rulade:
  • 200 de grame de sfecla rosie,
  • 200 de grame de varza rosie,
  • 200 de grame de morcovi,
  • 1 kilograme de ciuperci champignon,
  • 200 de grame de telina
  • 1 ardei gras mare (100 sau mai mult de 100 de grame).
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de legume:

Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se adauga legumele(ardeiul spalat, curata si taiat bucatele, telina spalata taiata bucatale, ciupercile spalate, taiate pestisori, morcovul taiat bucatele mici si sfecla rosie). Se calesc rapid. Se adauga sare si piper.

Dupa ce s-au calit, se prepara foile pentru aluat. Din 2 iaurturi degresate, putina drojdie, faina si 2 oua se fac doua foi se aluat. Acestea se umplu cu legumele calite doar dupa ce legumele s-au racit, altfel nu se poate rula.

Dupa ce s-au modelat ruladele, se baga intr-o tava pentru cuptor, unde vor sta 40 de minute, la foc mic.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Rocsi 1

02.02.2012, 21:14

bine ai venit!!!

Lau 1

03.02.2012, 08:41

bun venit

RuxyRux 1

03.02.2012, 21:31

Imi place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu branza si rosii