Rulada de hribi

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 9252 vizualizari

COMENTARII (9)

giuliana 1

29.11.2010, 09:10

prima la masa arata bine

aziz 1

29.11.2010, 09:23

toc toc toc sint la usa vreau si eu o portiebun venit!

MotanLaOale 1

29.11.2010, 09:23

interesant

housy 1

29.11.2010, 09:52

ce bunnnnni sunt hribii...macam cand eram mica la bunicamea la tara....culesi direct din padure, dar s-au dus vremurile alea acum nu gasesc nicaieri sa cumpar

Rocsi 1

29.11.2010, 11:08

asta chiar nu am mai incercat..dar e apetisanta

Laly 1

29.11.2010, 11:27

Ce buna trebuie sa fie

La Ancuta 1

29.11.2010, 13:37

ce buna trebuie sa fie

oana_d 1

30.11.2010, 09:31

poftiti la masa este un apritiv suuuper bun

housy, pe la noi se gasesc si la piata, dar sunt 20 lei/kg. Cei pe care ii avem noi sunt culesi de taica'meu care la cei aproape 77 de ani merge aproape zilnic vara prin padure dupa ciuperci, pt ca ii place foarte mult sa le culeaga el cu mana lui. Din fericire le cunoaste, si nu ia decat ceea ce cunoaste foarte bine.

elena1988 1

08.02.2011, 10:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu ciuperci