Rulada de cartofi cu carne tocata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2011 | 9600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • 3 linguri margarina
  • 300 ml lapte
  • 500 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 1 ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cartofi cu carne tocata:

Se curata cartofii si se pun la fiert. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se paseaza, se adauga margarina, laptele si sare dupa gust

Ceapa se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare si ardeiul tocat. Se adauga pasta de tomate, 100 ml apa si cand incepe sa fiarba se adauga carnea. Se amesteca si se lasa sa fiarba pana scade apa, amestecand din cand in cand. Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat, 1 ou, sare, piper, cimbru dupa gust. Se amesteca si se lasa sa se raceasca

Se intinde piureul de cartofi pe o folie alimentara, se adauga compozitia de carne si se ruleaza cu ajutorul foliei

Se aseaza in tava de chec unsa cu ulei, se unge cu oul batut  si se da la cuptor pana se rumeneste frumos

Se lasa sa se raceasca in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cartofi cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu usturoi, in vas roman