Rulada de carne tocata cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2017 | 6509 vizualizari

 

O reteta grozava!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti mari de pui
  • 1 ardei gras mare
  • 50 gr masline
  • 10 felii de cascaval gata feliat(subtiri)
  • 2 oua
  • un praf de cimbru
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pesmet

Sosul:

  • 2 pahare cu apa
  • 2 linguri passata de rosii
  • un praf de sare
  • un praf de piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata cu cascaval:

Se toaca carnea, apoi se amesteca cu ardeii tocati cubulete, ouale batute bine, pesmetul, ceapa tocata marunt si maslinele fara samburi taiate bucatele.

Se potriveste gustul de sare, piper, cimbru si se pune carnea pe o hartie pergament de copt.

 Carnea se intinde, se niveleaza, se pune in mijloc cascavalul, cate doua felii subtiri,  se ruleaza cu folia, se formeaza sulul, apoi se desface si se transfera intr-o tava pentru cuptor.

Se stropeste rulada cu sosul si se lasa la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

16.02.2017, 23:56

Multumesc Rocsi draga mea!

kytz 1

17.02.2017, 00:17

Tare bineeeee sunaaaa!

RuxyRux 1

17.02.2017, 00:18

La noia avut mare trecere...a iesit foarte gustoasa...multumesc Kytz!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv calda