o reteta usoara, rafinata si sigur o incantare pt cei ce o vor degusta
Aluat: albusurile batute spuma tare cu zaharul , adaugam galbenusurile pe rand si mixam bine. faina o amestecam cu amidonul si le cernem deasupra. amestecam cu o spatula usor de sus in jos . daca facem varianta cu cacao amestecam cacaoa cu apa fierbinte si punem peste compozitia de albusuri. punem compozitia in tava de aragaz in care am pus hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit. lasam cam 15-20 min pana trece testul scobitorii.apoi pe o alta hartie de copt sau un prosop usor umed punem foaia de rulada fierbinte , tapetam repede cu zahar pudra si rulam usor sa nu se rupa. lasam asa pana se raceste apoi desfacem si punem crema dupa care rulam din nou. si dam la rece.
Umplutura: in frisca lichida rupem ciocolata bucati si punem pe foc mic sa se topeasca , amestecam continuu.
pasta de branza o frecam cu 2 linguri zahar pudra si apoi punem cate putin din ciocolata topita si omogenizam. dam la rece vreo 15-30 min.
si ca ornament putem topi ciocolata si spritam deasupra, sau simplu pudram cu zahar