Rulada cu pateu

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2013 | 8985 vizualizari

 

By Ancuta,eu am modificat putin umplutura,

 

INGREDIENTE

Blat

  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare
  • frunze de patrunjel

Umplutura

  • 200 g pateu
  • 100 g unt
  • 1 lingura mustar
  • 100 g sunca
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu pateu:

Blat-topim untul la foc mic dupa care adaugam toata faina si amestecam bine,

Adaugam treptat laptele rece,amestecand continuu,punem din nou pe foc si adaugam cate 1 ou amestecand bine dupa fiecare,potrivim de sare dupa gust si omogenizam,

Turnam compozitia in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt,asezam frunze de patrunjel deasupra si dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testtul cu scobitoarea,

Cand este gata rulada o rasturnam peste alta foaie de copt si rulam bine,

Umplutura-mixam bine untul la temperatura camerei,adaugam mustarul,sare si piper dupa gust,ardeiul tocat marunt,sunca taiata si patrunjelul tocat,amestecam bine,

Desfacem rulada si intindem umplutura pe toata suprafata,

Rulam din nou,o invelim in folie alimentara si dam la rece pana in momentul serviri,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pateu" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive pentru copii adunate de la lume