Rulada cu ciocolata cu lapte

de gugugh in Dulciuri, 21 Feb 2011 | 6420 vizualizari

 

blatul e acelasi de la cel cu spuma de ciocolata insa merge cu orice alta varianta de umplutura

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • e acelasi ca cel de la rulada cu spuma de ciocolata alba
  • Umplutura:
  • 2 bucati ciocolata cu lapte Primola
  • 1 cutie branza Filadelfia
  • 3-4 linguri lapte dulce
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata cu lapte:

BLatul il gasiti la reteta : rulada cu spuma de ciocolata alba

umplutura: ciocolata o topim impreuna cu laptele dulce. crema de branza o frecam cu zaharul pudra apoi punem cae putina ciocolata topita. dam la rece vreo 30 min si apoi umplem blatul de rulada. spritam cu ciocolata alba si ciocolata neagra.

TIPS-URI

1

putem inlocui ciocolata cu lapte cu ciocolata cu capucino primola sau cu orice alta dulceata sau umplutura la alegere

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

Negresă cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă

ieri la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Blat umed de tort