Un cadou dulce pentru mama mea este aceasta rulada facuta pe fuga, insa foarte gustoasa!
Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am frecat cu zahar pana s-a topit zaharul. Am adaugat coaja de lamaie si faina.
Separat am batut spuma albusurile cu praful de sare. Consistenta albusurilor trebuie sa fie asemanatoare cu a spumei de frisca. Am amestecat apoi albusurile cu galbenusurile si faina.
Cand s-a omogenizat compozitia am adaugat-o in tava pe hartia de copt. Am lasat 10 minute in cuptor la foc potrivit.
Blatul scos din cuptor se ruleaza intr-un prosop umed timp de cateva minute.
Crema finetti se amesteca timp de 1 minut cu margarina pana se omogenizeaza, apoi se intinde pe toata foaia de rulada.
Arahidele si stafidele se maruntesc in robot apoi se intind peste crema de ciocolata.
Se ruleaza usor foaia si se tine rulada la frigider 1-2 ore inainte de servire.
Puteti sa o decorati cu ce doriti, eu am sarit peste acest pas fiindca urma sa o transport dintr-un oras in altul si era posibil sa stric orice decor :))