Pentru ca m-am inspirat din retata Inei,doar cu mici modificari,ii dedic aceasta prajiturica si-i spun inca o data La multi ani frumosi si fericiti.
Noroc cu Gabita ca-i atenta,asa ca am sa corectez cu scuzele de rigoare.Reteta de prajiturica este a Corinei,careia ii dau un pupic,dar dedicatia ramane pentru Ina,ca alte daruri n-am.
Crema Mascarpone se amesteca cu 100 gr zahar pudra si se adauga untul moale cate putin.
Biscuiti se sfarama marunt (eu i-am pus in robot).
Zaharul tos se pune pe foc sa se caramelizeze si cand a capatat o culoare usor maronie,se adauga 300 ml apa si se lasa sa fiarba,pana cand se topeste caramelul.
Asa fierbinte se pune peste biscuitii sfaramati si apoi se intinde peste foaia de napolitana.Se lasa putin sa se inmoaie foaia,apoi se pune crema de mascarpone,se ruleaza si se pune la rece.
Un desert rapid si delicios.Multumesc Ina pentru idee.