Rulada cu budinca de vanilie si banane

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 27 Feb 2010 | 8915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt crema:
  • - o budinca de vanilie
  • - 500 ml lapte
  • - 3 liguri zahar
  • - 2 banane
  • pt blat:
  • - 3 oua
  • - 3 linguri de zahar tos
  • - 3 linguri de faina
  • - un pliculet zahar vanilat
  • - un pliculet praf de copt
  • - sirop de cirese
  • pt decor:
  • - nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu budinca de vanilie si banane:

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.

Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic

Peste blat se pune crema, siropul de cirese, apoi cele doua banane si se ruleaza si pe deasupra pudram cu nuca de cocos si se da la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu budinca de vanilie si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuca de cocos si zmeura