Rulada cu branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 9152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g apa
  • 125 g unt sau margarina
  • 1 lingurita de sare
  • 150 g faina
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200-300 g branza (de care aveti, eu am folosit branza de burduf)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Se pune pe foc apa cu sare si untul. Se lasa sa dea un clocot ca sa se topeasca untul.

Se adaufa faina si se amesteca energic, sa nu se face cocoloase.

Se ia de pe foc si se adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare. Se amesteca pana se omogenizeaza.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.

Se pune aluatul in tava si se niveleaza.

Se coace in cuptorul incins la 200 de grade 15 minute. Nu se deschide cuptorul in primele 10 minute.

Se scoate din cuptor omleta "infuriata", se unge cu smantana iar deasupra se rade branza.

Se ruleaza fierbinte si se mai da la cuptor inca 10 minute.

Se lasa sa se racoreasca putin si se portioneaza.

Se mananca calda sau rece (daca mai apuca sa se raceasca :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute